Szolgáltatási feltételek

A regisztráció, és a blog létrehozása mindenki számára ingyenes, aki elfogadja és betartja a Ingyenblog.hu szolgáltatási feltételeit:

A feltöltött adatok valóságtartalmáért a Ingyenblog.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre!

A felhasználó elfogadja, hogy a Ingyenblog.hu rendszerébe feltöltött összes információért ( beleértve szöveg, kép, hang és videó ) a felhasználó a felelős, és ezen adatok, nem tartalmazhatnak a hatályos magyar jogszabályokba vagy erkölcsbe ütköző tartalmat. Amennyiben ez nem történik meg és bebizonyosodik hogy az adatok alkalmasak harmadik fél megtévesztésére, nem a jogszabályoknak megfelelőek, vagy szerzői jogvédelem alá esnek, a Ingyenblog.hu üzemeltetőjének jogában áll a felhasználó hozzáférését korlátozni, és az ügyben eljáró hivatalos szerveknek átadni a blog írójának adatait.

A felhasználó saját felelőssége a belépéshez tartozó jelszó és felhasználói név védelme. A jelszavakkal történő visszaélésekből bekövetkező anyagi, erkölcsi károkért a Ingyenblog.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Ingyenblog.hu üzemeltetője nem köteles a blogok moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére. A Ingyenblog.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználó által a Blogba feltöltött képekért, információkért, szövegekért, illetve azok Felhasználó által történő felhasználásából, vagy nyilvánosságra hozatalából eredő károkért.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget, a felhasználó által a rendszer nem megfelelő használatából eredő esetleges károkért.

Az üzemeltető nem vállal a szolgáltatás folyamatosságáért, de törekszik rá.

A felhasználó hozzájárul a következőkhöz:

– amennyiben az általa elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Ingyenblog.hu üzemeltetőjének érdekeit, akkor jogában áll a tartalmat visszavonhatatlanul törölni.

– időnként a Ingyenblog.hu üzemeltetője hírlevelet küld az új fejlesztésekről és szolgáltatásokról, valamint reklám céljából.

– az Ingyenblog.hu üzemeltetője reklámokat jeleníthet meg a blogokon.

– pornó illetve warez tartalom az egész oldal területén tiltott!

– teljesen angol illetve más nyelveken íródott blogokat az üzemeltető ( Ingyenblog.hu ) visszavonhatatlanul törli.

a