Céges ajándék tippek karácsonyra

Írta

Céges ajándék tippek karácsonyra

 

Céges ajándékozás céljából keresi az ideális ajándékcsomagokat? Szeretné, ha igényes, mégis egyedi megoldásokkal kedveskedhetne alkalmazottainak, üzleti partnereinek? Az év végi ünnepek rohamosan közelednek, ezért érdemes mihamarabb eldönteni, milyen meglepetésre essen választása céges ajándék kapcsán. Ha igényes, a vállalati image-nek minőségben is maximálisan megfelelő ajándékok mellett döntene, akkor ahonapajandeka-hu – tippek a céges ajándékozáshoz hasznos tanácsokkal szolgálhat. Lássuk, milyen meglepetésekkel nem lőhet biztosan mellé!

Egyedileg logózható darabok a különlegesség jegyében

Az egyediség ajándékozás kapcsán mindig meghálálja az odafigyelést. Mindenki szeret olyan meglepetést kapni, amelyből azt érzi, figyelnek rá és különlegesnek számít. Nincs ez másként a céges ajándékozás terén sem, és legyen szó egy logó elhelyezéséről, vagy éppen a névre szóló feliratozásról, az egyedileg emblémázott, feliratozott meglepetések biztosan jó választásnak bizonyulnak majd.

 

A krémes csokoládék, bombonok, nyalókák csomagolása éppen úgy logózható, mint maga az édesség. Önmagában, vagy ajándékcsomag részeként is megállják a helyüket az édességek.  A logózott, prémium kategóriás írószerek, toll-pendrive szettek szintén ideálisnak bizonyulnak céges ajándék gyanánt.

Magyaros ajándékcsomagok külföldi partnereknek is

A hungarikumok kínálta kulináris élvezeteknek nem véletlen nincs párja világszerte. Karácsony környékén akár külföldi üzleti partnerei számára is igazi meglepetést okozhat a magyaros különlegességekből összeállított ajándékcsomaggal. Az édes ízek kedvelői számára a forró csoki, a mézeskalács, a lekvár és a kézműves csokoládé ajánlott, de a híres pirospaprika, a minőségi magyar pálinkák és a marcipános finomságok is remek választásnak bizonyulnak.

 

Minőségi italok férfiaknak és nőknek egyaránt

Az ünnepek hangulatához járulhat hozzá egy különleges pálinkával, vagy egy üveg hamisítatlanul a magyar pincék hangulatát idéző borral. Ha hölgyek számára ajándékoz, akkor a bor mellé társíthat mézeskalács díszeket, édességet, kézműves csokoládét. Az erősebb nem képviselőinek pedig az igazi kihívást jelentő pálinkához tüzes csípős paprika és bejgli dukálnak.

 

Méz és tea a hölgyek számára

Míg az urak elsősorban a keményebb italoknak örülnek ajándékozáskor, addig a hölgyek előnyben részesítik a prémium kategóriás teákat és persze az egészségüket szolgáló minőségi mézet. Mindezeket egyedi csomagolásban is adhatja, s csokoládéval, egyéb édességekkel társítva az ajándékcsomag biztosan elnyeri majd a női partnerek és alkalmazottak tetszését.

 

Céges üdvözlőlap többféle stílusban

Fontos, hogy ne csak azokat az üzleti partnereket ajándékozza meg, akikkel napi szintű kapcsolatban van, hanem legalább egy képeslappal kedveskedjen a most talán még lazább viszonyban levő ügyfeleknek is. Az ár elhanyagolható tényező ebben az esetben, ám megéri a stílusos, igényes üdvözlőlapok mellett dönteni.

 

A figyelmességnek köszönhetően nem csak céges image-ét építheti, de előmozdíthatja a jövőben kialakuló eredményes együttműködés lehetőségét is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az év végéhez közeledve csak egyre sűrűsödnek majd a teendők, tehát nem érdemes az utolsó percig várni a céges meglepetések beszerzésével. Rendelje meg mihamarabb azokat, hogy ezt az igen lényeges feladatot már letudhassa, és teljes erőbedobással a közelgő ünnepekre, és a még hátralevő teendőkre tudjon koncentrálni!

a